Hvad er elektroforese?

Elektroforese er en laboratorieteknik, der bruges til at adskille DNA-, RNA- eller proteinmolekyler baseret på deres størrelse og elektriske ladning.En elektrisk strøm bruges til at flytte molekyler, der skal adskilles gennem en gel.Porer i gelen fungerer som en si, der tillader mindre molekyler at bevæge sig hurtigere end større molekyler.De betingelser, der anvendes under elektroforese, kan justeres for at adskille molekyler i et ønsket størrelsesområde.

elektroforese

Forskere bruger elektroforesesystem til at adskillemolekyler.Selvom det lyder komplekst, er det detfaktisk ret prøve.Der er forskellige elektroforesesystemer på markedet i Kina og ombord, men de har alle to grundlæggende dele: elektroforesetank og dens strømforsyning.Vores virksomhed leverer komplette modeller af elektroforese-relaterede produkter, fra DNA-elektroforese til proteinelektroforese, fra fremstilling af geler, løbegeler til analysegeler.Forskellige størrelser af elektroforesetanke er tilgængelige til fremstilling af minigeler til store geler efter dine behov.Forskellige modeller af strømforsyning fra lavstrømsanvendelse til højområdestrøm er tilgængelige.

1

Elektroforese tank

Liuyi's elektroforesetank består af hovedtankens krop, låg med strømforsyningsledning, buffertank, gelbakke og gelstøbeanordning.Gelstøbeapparatet samles med glasplade, kamme, specielle kilerammer og støbestativ som et gelrum til løbegel.Vi kan tilbyde tankene til DNA-sekventering, SDS-PAGE, Native PAGE, undersøisk elektroforese, hæmoglobinelektroforese og blotting.Model DYCP-serien bruges til at identificere, adskille og fremstille DNA samt til at måle molekylvægten.Model DYCZ-serien passer til SDS-PAGE, Native PAGE etc., proteinelektroforese.Nogle af DYCZ- og DYCP-serierne er blotting-systemer. Vores tanke med forskellige størrelser kan lave mini størrelse gel som 83*83 mm, og den store størrelse som 250*250 mm.

4c696e86

Alle tanke' kroppen er gennemsigtig, så den er let at observere.Strømforsyningskablerne på låget er kompatible med de fleste større strømforsyninger.

Elektroforese strømforsyning

Liuyi's strømforsyning passer til elektroforese-eksperimenterne fra lav-strøm og lav-effekt til høj-strøm og høj-effekt som dine krav. Mikroprocessorstyringen gør det muligt at sætte enheden op til at køre i konstant spænding eller konstant strømtilstande.

2

Vi kan levere europæisk standardstik, amerikansk standardstik og britisk standardstik for at tilpasse din stikkontakt.

Liuyi-mærket har mere end 50 års historie i Kina, og virksomheden kan levere stabile produkter af høj kvalitet over hele verden. Gennem år' udvikling, det er værdig til dit valg!

For mere information om os, kontakt os venligst via e-mail[e-mailbeskyttet].


Indlægstid: 25. marts 2022