Mestring af Electrotransfer Blotting til Western Blotting: Afsløring af hemmeligheder bag proteindetektion

Elektrotransfer blotting, også kendt som Western blot-overførsel, er en teknik, der bruges i Western blotting til at overføre proteiner fra en polyacrylamidgel til en fast membran.

Western blotting er en analytisk teknik, der bruges til at detektere specifikke proteiner i komplekse prøver.Elektrotransfer blotting er et kritisk trin i denne proces, hvor proteiner adskilt ved gelelektroforese overføres (blottes) til en fast membran til efterfølgende påvisning.

5

Vi vil introducere en af ​​blotting-elektroforesetanke-DYCZ-40D fra Beijing Liuyi Biotechnology Co. Ltd og mener, at det er den, der opfylder dine eksperimentkrav.

DYCZ-40D elektroforesetanken er en sofistikeret og effektiv enhed designet til at udføre gelelektroforese og efterfølgende Western blotting-overførselsprocesser i molekylærbiologiske forskningslaboratorier.Denne tank tilbyder præcis kontrol, sikkerhedsfunktioner og alsidighed, hvilket gør den til et uundværligt værktøj for forskere, der udfører proteinanalyse og separation.

3

Nøglefunktioner og fordeleaf DYCZ-40D

Dobbelt funktionalitet: DYCZ-40D tanken tjener et dobbelt formål, hvilket muliggør både gelelektroforese og Western blotting-overførsel i en enkelt enhed.Denne alsidighed eliminerer behovet for separat udstyr, hvilket sparer værdifuld laboratorieplads og reducerer omkostningerne.

Brugervenligt design: Elektroforesetanken har et intuitivt og brugervenligt design, der gør det muligt for forskere at opsætte og betjene eksperimenter med lethed.Den inkluderer en klar og omfattende grænseflade til programmering af parametre såsom spænding, strøm og tid.

Præcis kontrol og sikkerhed:Tanken giver præcis kontrol over elektroforeseforhold, hvilket sikrer ensartede og reproducerbare resultater.Sikkerhedsfunktioner såsom overstrøms- og overspændingsbeskyttelse garanterer sikker drift af udstyret og beskytter prøver mod potentiel skade.

Modulært design for nem vedligeholdelse:Tankens modulære design giver mulighed for nem vedligeholdelse og udskiftning af komponenter, hvilket sikrer minimal nedetid og effektiv laboratoriearbejdsgang.

Kvalitetsbyggeri: Konstrueret af materialer af høj kvalitet, DYCZ-40D tanken er bygget til at modstå streng laboratoriebrug og tilbyder langvarig ydeevne.

DYCZ-40D Blotting Electrophoresis Tank er meget brugt i molekylærbiologisk forskning til en række applikationer, herunder: SDS-PAGE (Sodium Dodecyl Sulfate-Polyacrylamide Gel Electrophoresis) til proteinseparation og analyse. Western blotting-overførsel af proteiner fra gelen til en membran til efterfølgende antistofpåvisning.Native-PAGE til undersøgelse af native proteinkonformationer og protein-protein-interaktioner.Flere detaljer, velkommen til at besøgeTrans-blotting elektroforesecelle DYCZ – 40D.

4

Beijing Liuyi-mærket har mere end 50 års historie i Kina, og virksomheden kan levere stabile produkter af høj kvalitet over hele verden.Gennem mange års udvikling er den værdig til dit valg!

Vi søger nu partnere, både OEM elektroforesetank og distributører er velkomne.

Hvis du har en købsplan for vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os.Du kan sende os en besked på e-mail[e-mailbeskyttet]eller[e-mailbeskyttet], eller ring til os på +86 15810650221 eller tilføj Whatsapp +86 15810650221 eller Wechat: 15810650221.


Indlægstid: 25-jul-2023