Liuyi Protein Blotting System

Protein Blotting

Protein blotting, også kaldet western blotting, overførsel af proteiner til fastfase membranunderstøtninger, er en kraftfuld og populær teknik til visualisering og identifikation af proteiner.

 图片1

Generelt involverer proteinblotting-arbejdsgangen valg af den passende metode, apparatur, membran, buffer og overførselsbetingelser.Når først protein er immobiliseret på en membran, er de tilgængelige til visualisering, påvisning og analyse.

Liuyi Biotechnology tilbyder forskellige størrelser af vertikalt elektroforesesystem, som kan opfylde dine eksperimentkrav.Nogle af Liuyis vertikale elektroforeseceller (tanke/kamre) er kompatible med vores elektrodesamling til at overføre proteinmolekylet fra gel til membran i western blotting-eksperiment.Detvertikalt elektroforesesystemmodelDYCZ-24DN, DYCZ-25DogDYCZ-25Eer kompatible med tankoverførselssystemmodellenDYCZ-40D, DYCZ-40GogDYCZ-40F.De største forskelle ved disse tanke er tankstørrelse for buffervolumen og støbegelstørrelse.Detvertikalt elektroforesesystemmodelDYCZ-25Dhar varmeafledningsdesign for bedre afkøling under løbegel.

3

Blotting metode

Der findes en række forskellige metoder til overførsel, men den mest populære metode er elektroforetisk overførsel, fordi den er hurtigere og mere effektiv end andre metoder.Der er tre måder, der kan overføre protein fra SDS-PAGE eller gel til membran: tankoverførsel, semi-tør overførsel og tør overførsel.Beijing liuyiBioteknologiharprodukter tiltankoverførsel, halvtør overførsel, og lad os vide flere detaljer omtankoverførseloghalvtør transfer.

Tankoverførselssystemer — geler og membraner nedsænkes i overførselsbuffer i tanke;disse systemer er nyttige til det meste rutinemæssige proteinarbejde, til effektive og kvantitative proteinoverførsler og til overførsler af proteiner af alle størrelser.Tankoverførselssystemer giver den største fleksibilitet i valg af spændingsindstillinger, blotting-tider og kølemuligheder.

Halvtørre systemer — geler og membraner er klemt mellem buffermættet filterpapir, der er i direkte kontakt med pladeelektroder;disse systemer er typisk nemmere at sætte op end tanksystemer og er nyttige, når høj gennemstrømning er nødvendig og forlængede overførselstider ikke er påkrævet, eller når der anvendes diskontinuerlige buffersystemer.Aktive kølemuligheder er begrænset med semi-dry blotting.

40E

DYCP-40C

BeijingLiuyi Biotechnology kan levere tankoverførselssystemer og semi-tørre systemer til dig.ModellenDYCZ-40D, DYCZ-40F,ogDYCZ-40Ger vores tankoverførselssystemer;modellenDYCP-40CogDYCP-40Eer halvtørre systemer.

Liuyi-mærket har mere end 50 års historie i Kina, og virksomheden kan levere stabile og højkvalitetsprodukter over hele verden. Gennem flere års udvikling er det dit valg værd!

For mere information om os, kontakt os venligst via e-mail[e-mailbeskyttet], salg01@ly.com.cn

web-bund-1

web-bund-3


Posttid: Apr-08-2022