Liuyi Biotechnology deltog i den 57. Higher Education EXPO China

Den 57. EXPO for videregående uddannelse afholdes i Xi'an Kina den 4. til 8. august, som fokuserer på at vise uddannelsesresultaterne fra videregående uddannelse ved udstilling, konference og seminar, herunder en række industrier.Her er en vigtig platform til at vise frugterne og evnerne til udvikling af vores videregående uddannelse.

5-1

Beijing Liuyi Biotechnology Co. Ltd har deltaget i EXPO for at vise sine produkter til de besøgende og få den seneste brancheinformation.Standnummeret er 6A21.

2-1

Beijing Liuyi Biotechnology Co., Ltd, med over 50 års erfaring i at designe og fremstille produkter til elektroforese og biovidenskabsforskning, er vokset op til at være en førende og den største producent af elektroforeseinstrumenter til biovidenskabslaboratorier i Kina.Elektroforese er en af ​​de mest almindelige laboratorieteknikker inden for life science.De fleste biovidenskabelige laboratorier rundt om i verden bruger denne teknik såvel som laboratorierne i skolen eller universitetet.Beijing Liuyi Biotechnology Co., Ltd har samarbejdet med videregående skoler og institutter i mange år.Vores omdømme er bygget på kvalitet, pålidelighed og service.

Beijing Liuyi Biotechnology Co., Ltd fremstiller en række elektroforeseprodukter, såsom elektroforesetanke, inklusive vandret elektroforesetank, lodret elektroforesetank og elektroforetiske blottere i tankstil, timerkontrolelektroforesekraft, sort-boks type UV-analysator, gel dokumentbilledsystem og så videre.Vi leverer engrosprodukter til gelelektroforese såvel som detailhandel.Vi leverer også OEM-tjenester, som for din private mærkning, farveskift til dit mærke og så videre.

2-2

Vi introducerer vores produkter til de besøgende på udstillingen og deler vores banebrydende teknologi og forskningsresultater og bygger en interaktiv platform med vores kunder og industrielle partnere.

Hvis du leder efter elektroforeseprodukter, eller ønsker du at tilføje elektroforese til dit produktsortiment, skal du blot kontakte os.


Indlægstid: Aug-08-2022