Liuyi Biotechnology deltog i den 20. China International Scientific Instrument and Laboratory Equipment Exhibition

Den 20. Kinas internationale udstilling for videnskabelige instrumenter og laboratorieudstyr (CISILE 2023)varafholdt fra 10. til 12. maj 2023 i Beijing National Convention Center.Udstillingsomslagetedet areal på 25.000 kvadratmeter ogder var flere end600 virksomhederat deltage i udstillingen.

Beijing Liuyi Biotechnology Co.,Ltd har deltagetCISILE 2023at vise sine produkter til de besøgende og få den seneste brancheinformation.

图片1

Som en af ​​deekspertproducent af elektroforeseprodukter i bioteknologiindustrien, efter flere årtiers hårdt arbejde og udvikling, er Liuyi Biotechnologyførende producent af elektroforesestrømforsyning og elektroforesecelle(tank) i Kina.Virksomheden har systemet med forskning, design, produktion, salg og eftersalgsservice.For at kunne betjene vores kunder bedre, har vi også etableret et laboratorium til eftersalgsservice.Og vi har omkring 1/2 markedsandel i Kina.

Udstillingen blev afsluttet med succes den 12. maj, og vi mødte kunderne på vores stand, ligesom besøgende kom tilopleve vores instrumenter og udstyr.

图片2

Beijing Liuyi Biotechnology Company Ltd fremstiller en række elektroforeseprodukter, der kan hjælpe med at løse de problemer, vi måske møder i vores elektroforeseeksperiment.Virksomheden blev etableret i 1970. Den var på det tidspunkt landsejet og produceret elektrisk svejsemaskine og industriel flowmåler.Siden 1979 er Beijing Liuyi Biotechnology Company Ltd begyndt at producere elektroforeseprodukter.Nu virksomhedenis en af ​​de førendeproducent af laboratorieudstyr og videnskabelige instrumenter baseret i Beijing, Kina. Dens varemærkeLIUYI er berømt i Kina på dette område.

Virksomhedens produkter omfatter en bred vifte af laboratorieinstrumenter, inklusive vandret nukleinsyreelektroforesetank, lodret proteinelektroforesetank/enhed, black-boxtype UV analysator,Gel Document Tracking Imaging Analyzer og elektroforesestrømforsyning.Disse produkter er meget udbredt i forskningsinstitutioner, universiteter og forskellige industrier, såsom lægemidler, bioteknologi og miljøovervågning.Virksomheden er ISO9001 & ISO13485 certificeret virksomhed og har CE certifikater.

Vi leder nu efter partnere, både OEM og distributører er velkomne.

Hvis du har en købsplan for vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os.Du kan sende os en besked på e-mail[e-mailbeskyttet]eller[e-mailbeskyttet], eller ring til os på +86 15810650221 eller tilføj Whatsapp +86 15810650221 eller Wechat: 15810650221.


Indlægstid: 15. maj 2023