Rejse gennem gelen: Udforsk proteinelektroforese

Proteinelektroforese er en laboratorieteknik, der bruges til at adskille og analysere proteiner baseret på deres størrelse og ladning,tilbyder et vindue til kompleksiteten af ​​proteinblandinger.Denne metode udnytter det faktum, at proteiner har forskellige ladninger på grund af deres aminosyresammensætning.Når et elektrisk felt påføres en proteinprøve, migrerer proteinerne gennem en gelmatrix eller opløsning med forskellige hastigheder i henhold til deres ladning-til-masse-forhold.

1

De to mest almindelige typer af proteinelektroforese er polyacrylamidgelelektroforese (PAGE) og agarosegelelektroforese.I PAGE fungerer en polyacrylamidgel som den matrix, hvorigennem proteiner bevæger sig.Gelens porøse natur bremser større proteiner mere end mindre, hvilket resulterer i adskillelse baseret på størrelse.Natriumdodecylsulfat (SDS) bruges ofte sammen med PAGE til at denaturere proteiner og neutralisere deres ladninger, så adskillelsen primært bliver størrelsesafhængig.Denne variation er kendt som SDS-PAGE.

Proteinelektroforese har anvendelser inden for forskellige områder, såsom molekylærbiologi, biokemi, proteomik og klinisk diagnostik.Det bruges almindeligvis til at analysere proteinsammensætning, kvantificere proteinekspressionsniveauer, identificere post-translationelle modifikationer og sammenligne proteinprofiler mellem forskellige prøver.

Beijing Liuyi Biotechnology Co., Ltd er en statsejet teknologivirksomhed, der er specialiseret i produktion af biokemi og molekylærbiologi laboratorieanalyseinstrumenter. Liuyi har specialiseret sig i at fremstille elektroforeseinstrumenter i mere end 50 år meddenseget processionsteknisk team og R&D-center.Det harpålidelig og komplet produktionslinje fra design til inspektion og lager, samt marketingsupport.Dethovedprodukter er Elektroforesecelle (tank/kammer), Elektroforese Strømforsyning, Blue LED Transilluminator, UV Transilluminator, Gel Image & Analyse System mm.kunder' krav,Itkan levere skræddersyet service.

2

DYCZ-24DN er en af ​​dens elektroforesetanke til proteinelektroforese.Den har en professionel gelstøbeanordning til støbning af geler med størrelse 83x75cm, men også designet til at være tilgængelig til præstøbte geler, som også kan tilbydes af Liuyi.

3

For at kunne yde god og professionel service til vores kunder, har vi vores eget laboratorium til at lave eksperimenter for vores kunder.For nylig gav vores eksperimentator vores salgsteam noget træning i at bruge præfabrikeret gel, og vi bruger proteinmarkør til at køre præfabrikeret gel fra DYCZ-24DN.Senere skal de teste en af ​​semi-tør blotting tank for vores kunder.

 4

Beijing Liuyi-mærket har mere end 50 års historie i Kina, og virksomheden kan levere stabile produkter af høj kvalitet over hele verden.Gennem mange års udvikling er den værdig til dit valg!

5

Vi søger nu partnere, både OEM elektroforesetank og distributører er velkomne.

Hvis du har en købsplan for vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os.Du kan sende os en besked på e-mail[e-mailbeskyttet]eller[e-mailbeskyttet], eller ring til os på +86 15810650221 eller tilføj Whatsapp +86 15810650221 eller Wechat: 15810650221


Indlægstid: 15. august 2023